http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



Vinului demn o montură de merit!

 


Vinurile noi de cupaj din clasa Premium a companiei Acorex Wine Holding repetat au confirmat o calitate înaltă a producţiei şi au obţinut o medalie de aur şi două de argint la Concursul Internaţional de Degustare Mundus Vini Great International Wine Awards’ 2007, care a avut loc în oraşul Neischtadt (Germania) de la 28 august pînă pe 3 septembrie.

Pinot Grigio&Sauvignon Blanc&Aligote 2005 - medalie de aur

Cabernet-Sauvignon&Merlot 2005 - medalie de argint

Bastardo&Cabernet Sauvignon2006 - medalie de argint

Vinurile de la Acorex Wine a patra oară la rînd obţin premiile înalte la Mundus Vini - începînd din anul 2004 la acest concurs internaţional prestigios vinurile companiei au avut onoare de a cuceri 4 medalii de aur şi 7 medalii de argint. Succesul cupajelor noi din clasa Premium confirmă, că splendide vinurile de la Acorex Wine la siguranţa ocupă acelaşi loc cu cele mai bune vinurile a vestitelor brăndzi mondiale, iar calitate se perfecţionează din an în an.

 

Pe parcursul doi ani compania Acorex Wine Holding în colaborare cu cele mai performante agenţii de marketing a investit resursele pentru a studia toate preferinţele şi patimele consumatorilor. Rezultatul acestor forţe a devenit crearea vinurilor de stil nou, care în cel mai bun mod pot satisface cerinţele de gust a consumatorilor din Europa.

 

În anul 2007 vinurile noi de la Acorex Wine nu singură dată au fost menţionate la diferite concursuri mondiale prestigioase cu premii, iar într-o degustare fără nume, care s-a petrecut între consumatori din Marea Britanie, fiecare al treilea din consumatori a votat pentru vinul de cupaj Bastardo&Cabernet-Sauvignon în comparaţie cu Cabernet «Blossom Hill». O cercetare a demonstrat, că consumatorul din occident consideră „vinul din Moldova” un stimul pozitiv pentru al procura, şi premiile înalte de la Mundus Vini sunt încă o confirmare că vinurile noi de la AcorexWine vor asalta pieţile Europei Occidentale!

 

NOTĂ INFORMATIVĂ

 

Concursul Internaţional de Degustare MundusVini este cel mai mare concurs din Lume din concursurile cu degustare fără nume, care se petrece în Germania din 2001 sub patronajul Orgnizaţiei Internaţionale de Viticultură (OIV) şi Uniunei Internaţionale de Onologi (UIOE). În timp de 6 ani din cînd se petrece acest concurs, Mundus Vini a devenit cel mai mare concurs internaţional în Germania şi unul din cele mai vestite din lume. Premiile de la Mundus Vini pot fi stipulate pe sticle şi etichete a vinurilor premiate al Concursului. Aceste vinuri sunt recunoscute de către Uniunea Europeană ca o apreciaerea oficială a calităţii vinului.

Anul curent pentru participarea în concursul MundusVini’ 2007 au fost declarate 4 925 de mostre de vinuri din 35 de ţări, din care numai 1535 de mostre au fost onorate cu premii (conform regulamentului concursului premiile obţin numai 30% din mostrele declarate). După rezultatele a degustaţiei juriul a atribuit 18 Medalii Mari de aur, 426 de aur şi 1091 medalii de argint. În serviciul Concursului au participat degustători din 45 din ţări, corespondenţa memrilor juriului autohtoni (germani) şi străini conform regulamentului a constituit 3:4.


Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte