http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

 


Blanc de Cabernet şi Sauvignon Blanc din colecţia Albastrele au fost incluse în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”, în urma rezultatelor concursului Vinalies Internationalies, organizat anual la Paris de Uniunea Oenologilor din Franţa. Acorex Wine Holding este unica companie din Moldova care s-a învrednicit în acest an de recunoştinţa juriului internaţional.

1000vins_de_monde_2011_gd_9782012376908_G.jpg

Catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume” este recunoscut de consumatorii europeni şi prezintă un ghid anual al tuturor vinurilor fabricate în lume. El conţine recomandări pentru alegerea vinurilor şi este o sursă veridică de informaţii din acest domeniu. În el sunt incluse informaţii doar despre vinurile care au obţinut medalii de aur şi argint la concursul Vinalies Internationalies, fiind în acest fel înalt apreciate de profesioniştii din domeniul vinificaţiei de talie mondială.

Acorex Wine Holding şi colecţia sa Albastrele, care a primit 2 medalii de aur la concurs, este unicul reprezentant din CSI în acest catalog. În total, în acest an în ghid sunt prezentate mai multe tipuri de vinuri din 30 de ţări ale lumii.

Ghenadii Kuljinskii, agenţia Enreco Plus (partener strategic al companiei Acorex în materie de marketing şi brand-ing): Noi am efectuat cercetări care au demonstrat că atât profesioniştii de pe piaţa vinificatorilor, cât şi consumatorii au mai multă încredere în premiile obţinute la concursurile internaţionale. În câţiva ani Albastrele a primit la Vinalies Internationalies două medalii de aur şi patru de argint, ceea ce este un rezultat foarte bun. Acesta este un argument pentru partenerii, distribuitorii, consumatorii atât din ţările CSI, cât de pe pieţele internaţionale unde se comercializează Albastrele”. Partenerul Acorex Wine Holding – compania britanică DirectWines, la comanda căreia a fost creată colecţia Albastrele, utilizează activ informaţia despre premiile internaţionale şi iniţiază participarea Acorex la numeroase concursuri internaţionale de acest nivel.

Pentru participarea la Vinalies Internationalies în 2011 au fost acreditate aproape 3500 specimene de vin, produs din în diferite regiuni ale lumii. Conform normelor Organizaţiei mondiale a viei şi vinului (OIV), nu mai mult de 30% din participanţi pot primi medalii de aur (Vinalies d’Or) şi argint (Vinalies d’Argent).

Juriul internaţional este format din profesionişti şi experţi recunoscuţi: oenologi, producători; marketologi, distribuitori şi apreciază vinurile prin metoda de degustare “oarbă”, apreciindu-le cu puncte şi prezentând o descriere fiecărui specimen. Anume aceste aprecieri şi descrieri intră în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume” (“1000 Vins du Monde”), editat în urma concursului de Uniunea Oenologilor din Franţa în colaborare cu editura Hachete Pratique.


Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte