http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



Alb, Roz, Roşu - culorile plăcerii

 


Săptămîna trecută - joi 13 septembrie în încinta hotelului Royal Parc Club la restaurant a avut loc degustarea vinurilor de clasa premium VIP Private Collection. Aceste vinuri sunt demult cunoscute specialiştilor. În prezent vinurile sunt prezentate către un public mai larg pentru ca experţii şi cei mai mari apreciatori a vinului moldovenesc ar avea posibilitatea de desfăta gustul lor impecabil clasic şi să aprecieze arta şi fantazia al producătorului de vin.

 

Degustarea era foarte cognitivă - oaspeţii au degustat vinurile, au învăţat arta de a determina calitatea vinului după aromă, după gust, după culoare, au împărtăşit senzaţiile şi au apreciat vinurile.

 

Cu note înalte oaspeţii au apreciat vinurile albe din serii Albastrele - Chardonnay, Pinot Grigio şi Sauvignon Blanc, dar vinul roz Pinot Noir era pentru ei o mirare plăcută - foarte puţini ştiu că o parte de vinurile roz se produc din struguri roşii dar după o tehnologie specială. O cerinţă principală către producătorii vinului roz este de a crea o aromă de caramelă cu un gust de dulciuri orientale. Vinul roz Pinot Noir posedă de toate aceste calităţi, este un vin de o culoare roz aprinsă, şi foarte bine se combină cu aroma şi gustul. Vinurile roşii vechi din seria Legenda care au fost prezente: Cabernet-Sauvignon & Merlot şi Pinot Noir s-au caracterizat pe scurt - o calitate impecabilă.

 

Cele mai înalte note de apreciere au fost acordate vinurilor briut clasic rafinat Cuvee Aleksandr şi vinului viguros şi splendid Amaro de la Valea Perjei - un vin de culoare rubinului aprinsă şi cu o aromă complicată care combină notele fructelor proaspete şi coapte cu dulceaţă de prune, marochin, vanilă şi condimente. Aceste vinuri reflectează filozofia companiei - Vinum lege artis. (Vinul după toate regulile de artă). Amaro - este un vin special şi unic în genul lui. Doar cei care posedă cunoştinţele şi înţeleg metodele speciale italiene vechi de prigătire a strugurilor şi metodele de prelucrare, pot obţine o exclusivitate gustului acestui vin.

 

Domnilor, serviţi un vin de calitate!

 

Vinurile de elită de la

Acorex Wine puteţi procura fără ca să ieşiţi din casă or birou. Informaţii suplimentare despre vinurile VIP Private Collection puteţi găsi la pagina Web: www.acorex.net

Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte