http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



Companiei “Acorex Wine Holding” i-a fost înmânat Certificatul de Aur “Cel mai bun contribuabil al anului”

 


news20040316.jpgLa 12 martie în Chişinău a avut loc ceremonia de premiere a întreprinderilor principale ale Moldovei cu Certificatele de Aur “Cel mai bun contribuabil al anului”.
 
Premia de Stat pentru realizări în domeniul calităţii, productivităţii şi competivităţii pentru anul 2003 şi premia “Cel mai bun contribuabil al anului” au fost înmânate de către preşedintele Vladimir Voronin şi prim-ministrul Vasile Tarlev.

Laureaţi ai Premiului de Stat în domeniul calităţii, productivităţii şi competivităţii pentru anul 2003 au devenit 23 de întreprinderi, iar al premiului “Cel mai bun contribuabil al anului” – 44 de întreprinderi. Certificatul de Aur a fost înmânat de asemenea companiei “Acorex Wine Holding”.

Şeful statului a mulţumit laureaţilor şi a chemat toţi antreprenorii Moldovei să se conducă de Codul principiilor şi regulilor morale de gestiune, aplicat în Federaţia Rusă, în care este menţionat, că procedura de transmitere a unei părţi din venituri statului trebuie să se transforme dintr-o obligaţie împovărătoare, pe care o îndeplineşti constrâns, iar în unele cazuri şi deloc nu o îndeplineşti, într-o obligaţie onorabilă, demnă de recunoştinţa societăţii.

Organizatorii concursului la titlul de cel mai bun contribuabil al anului menţionează creşterea interesului faţă de acest premiu, precum şi eficienţa sa. Pe când în anul 2002 au fost numiţi doar 18 învingători, în anul curent din 86 subiecte economice, care au declarat participarea sa, învingători au devenit 44. Laureaţii au primit aşa-numitele Certificate de Aur, care le acordă dreptul de scutire pentru anul 2004 de toate controalele.


Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte