http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



Concernul german “KHS” AG şi compania moldovenească “Acorex Wine Holding” S.A. vor semna un acord de livrare a unei linii moderne de îmbuteliere a vinurilor

 


news20040220.jpgLa 19 februarie în Moldova cu o vizită oficială a sosit domnul Matternus Gemmel, directorul de vânzări şi membrul consiliului de supraveghere a concernului german “KHS” AG. Scopul vizitei domnului Gemmel îl constituie încheierea cu compania moldovenească “Acorex Wine Holding” S.A. a unui acord privind livrarea unei linii moderne de îmbuteliere a vinurilor cu preţul de mai mult de 3 milioane de Euro.
 
Semnarea solemnă a acestui document a avut loc vineri la 20 februarie la standul companiei “Acorex Wine Holding” în pavilionul central al centrului de expoziţie “Moldexpo”, unde se desfăşoară expoziţia “ExpoVin Moldova - 2004”.
 
Importanţa acestui eveniment pentru Republica Moldova este evidenţiată prin prezenţa la semnare a acestui acord a persoanelor oficiale – doamna Lochner, prim-secretar al Ambasadei Germaniei în Moldova şi domnul Valeriu Ţâra, directorul general adjunct al departamentului agroindustrial «Молдова-Вин».

Linia de îmbuteliere a vinurilor, care va fi montată la fabrica “Acorex Wine Holding” în orăşelul Cricova, este o linie deplin automatizată cu îmbuteliere sterilă rece de ultimă generaţie cu randament efectiv de 12 mii de sticle pe oră. Această linie pentru ziua de astăzi este cea mai modernă şi nu are echivalent în Europa de Est, iar în toată lumea asemenea linii sunt nu mai mult de zece.
 
Prezenţa unui asemenea utilaj ultramodern va permite companiei “Acorex Wine Holding” să treacă la cel mai înalt nivel de producere a vinurilor de calitate, ce va oferi companiei moldoveneşti posibilitatea de a concura la egal cu cei mai mari producători de vinuri din lume.

Achiziţionarea unei noi linii reprezintă o parte a planurilor conducerii “Acorex Wine Holding” de dezvoltare a dotării tehnice de producere a întreprinderii. Pe lângă aceasta se preconizează investiţii ulterioare în reconstrucţia şi reutilarea fabricilor de vinificaţie primară şi sădirea unor noi plantaţii de vie în sudul republicii.
 
Concernul german “KHS” AG este unul dintre cei mai mari producători de utilaj de îmbuteliere a băuturilor şi are reprezentanţe în 126 de ţări. Fiecare a doua sticlă în lume este îmbuteliată la utilaj KHS. Conducerea concernului priveşte ţara noastră ca una dintre pieţele cele mai de perspectivă şi cu dezvoltare dinamică pentru producţia sa. Reprezentanţa oficială în Moldova activează cu succes deja de 5 ani, susţinând activ întreprinderile moldoveneşti în căutarea căilor de finanţare a livrărilor de utilaj cu atragerea institutelor germane de credit.


Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte