http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



La “Eurovision - 2005” formaţia “Zdob si Zdub” servea oaspeţii cu vin de la “Acorex Wine Holding”

 


În press release-ul dedicat rezultatelor “Eurovision-ului - 2005”, formaţia moldovenească de muzică etno-rock “Zdob si Zdub” remarcă faptul, că “cu un buget mizer, incomparabil cu bugetul altor interpreţi, fără publicitate suficientă, fără suportul moral promis din partea conducerii, “Zdubii” au reuşit să aducă cea mai săracă şi cea mai puţin cunoscută în Europa ţară pe binemeritatul loc şase”. Cum le-a reuşit aceasta muzicanţilor? Serviciul de presă a formaţiei de muzică etno-rock a descoperit secretele unor amănunte a concursului european de estradă.

La 20 mai în ajunul finalei concertului de gală “Eurovision - 2005” a avut loc serata formaţiei moldoveneşti Zdob şi Zdub” cu participarea deja bine cunoscutei bunici Lidia Bejenaru. După cum a precizat secretarul de presă al formaţiei “Zdob şi Zdub” Corina Caireac , serata a fost organizată de către formaţia Zdob şi Zdub” în cadrul concursului european de estradă.

Tradiţional la Eurovision tuturor ţărilor li se propune să organizeze o serată cu program cultural, pentru a se prezenta pe sine şi ţara sa jurnaliştilor şi publicului. Zdob şi Zdub” a decis să organizeze serata la un nivel înalt şi să-i uimească nu doar cu muzica moldovenească, ci şi cu bucătăria naţională, – relatează Corina Caireac. – Special pentru aceasta la concertul de gală împreună cu formaţia a sosit un bucătar din Chişinău, care a gătit o mămăligă veritabilă, mititei. Drept supliment excelent la aceste mâncăruri au servit vinurile companiei “Acorex Wine Holding”. Bunica Lidia Bejenaru a făcut publicul cunoscut cu folclorul moldovenesc împreună cu soţul său, şi, desigur, formaţia de muzică etno-roc, care şi-a interpretat cele mai bune hit-uri. În cadrul seratei se răspândeau pliante, cu scurte informaţii despre formaţie, despre cântec, despre Moldova, despre vinificaţie. Jurnaliştii străini au fost entuziasmaţi”.

La următoarea zi conform rezultatelor televoting-ului, “Zdubii” acumulează 148 puncte şi se clasează pe locul şase. Acest rezultat, conform regulamentului concursului, va oferi reprezentanţilor Republicii Moldova posibilitatea de a participa nemijlocit la finala concursului “Eurovision - 2006”.

news20050524_1.jpg



Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte