Compania “Acorex Wine Holding” a implementat în lucru un complex de producere unui produs absolut nou – VIN FĂRĂ ALCOOL. Tehnologia pentru producerea acestuia a fost elaborată în Italia şi a fost preluată de către specialiştii Acorex Wine Holding.
Vinurile fără alcool sunt produse la fel ca şi cele clasice din struguri, dar puţin mai complicat. Înainte de îmbuteliere vinul este supus extracţiei – înlăturării alcoolului etilic. Toate componentele utile ale vinului se păstrează. Aproximativ jumătate de procent de alcool rămâne în vin. Apropo, deşi tehnologia este complicată, în vinul fără alcool sunt păstrate toate substanţele nutritive şi aromatice, de asemenea şi microelementele utile – este eliminat doar alcoolul!
Compania “Acorex Wine Holding” are posibilitatea de a produce fără alcool atât vinuri albe, cât şi vinuri roşii.
Vinul fără alcool Acorex Wine este supus unei analize de calitate suplimentare în laborator.
Vinul fără alcool este o ofertă excelentă automobiliştilor. Se potriveşte ideal pentru persoanele, convingerile şi principiile cărora contravin consumului de băuturi alcoolice.
Iar Dvs. aţi putea să gustaţi vinul pur şi simplu, pentru suflet, pentru o bună dispoziţie…