http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



Cinci medalii la concursul „The International Wine& Spirit Competition” de la Londra a câştigat «Acorex Wine Holding» în luna iulie

 


La 20 iulie, s-au făcut totalurile concursului „The International Wine& Spirit Competition”, care s-a desfăşurat la Londra în galeria “Vinopolis”. IWSC este al şaselea concurs din acest an, la care “Acorex Wine Holding” câştigă cele mai multe medalii dintre producătorii de vinuri moldoveneşti, care au participat la acest concurs. Succesul vinurilor exclusive produse de “Acorex Wine Holding” încă o data ne-a demonstrat prioritatea calităţii, pe care se bazează compania, atât pe piaţa internă cât şi peste hotare.
La concursul „The International Wine& Spirit Competition”, au fost câştigate 11 medalii din argint şi bronz de către 4 producători de vinuri din Moldova. Cinci medalii aparţin companiei “Acorex Wine Holding”, pentru:

 

vinul alb Acorex Select Pinot Gris, roada anului 2005 - Marea Medalie de Argint;

vinul roşu Legenda Pinot Noir, roada anului 2003 - Marea Medalie de Argint;

brut alb Cuvee Aleksandr roada anului 2003 - Medalie de Bronz;

vinul roşu Acorex Reserve Cabernet Sauvignon roada anului 2003, Medalie de Bronz;

vinul roşu Acorex Reserve Merlot roada anului 2003 - Medalie de Bronz.

 

În prima jumătate a anului 2006, compania „Acorex Wine Holding” a exportat producţia sa în mai bine de 16 ţări ale lumii. Cantitatea producţiei exportate în această perioadă a constituit mai mult de 1,5 mln. butelii de înaltă calitate. Acest rezultat a depăşit indicatorii anului trecut cu mai mult de 20%.

În Moldova, vinurile medaliate la diverse concursuri internaţionale de la „Acorex Wine Holding”, sunt vândute prin intermediul programei «VIP Private Collection». Aceste vinuri, exclusive, pot fi găsite în restaurantele din oras, sau pot fi comandate prin telefon la oficiul companiei: /373 22/ 22-12-70. ........................................................................................................................................ Rusia a interzis importul vinurilor moldoveneşti la 27 martie 2006. Cu toate că, în presa rusească s-a speculat vis-a-vis de necalitatea vinurilor moldoveneşti, acest fapt nu a afectat imaginea companiei «Аcorex Wine Holding» la diferite concursuri internaţionale de degustare a vinurilor. De la începutul anului compania a fost premiată cu mai mult de 35 medalii şi diplome de Calitate.


Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte